Funkcija tipke daljinskog upravljača za garažna vrata

- 2021-11-11-

Uključene su funkcije četiri gumbadaljinski za garažna vratamogu biti različiti za različite modele. Općenito, ključevi na daljinskom upravljaču garažnih vrata u osnovi uključuju: otvorite bravu vrata, zatvorite bravu vrata, otvorite protuprovalni alarm za ulazak u radno stanje i otpustite radno stanje alarma. Neki daljinski upravljači imaju pet ključeva i još jedan ključ za daljinsko otvaranje brave prtljažnika.

Obično je originalni ključ daljinskog upravljačadaljinski za garažna vrataimaju tri tipke i to otvoriti vrata, zaključati vrata i prtljažnik.

Prema funkcijama vozila(daljinski za garažna vrata), neki prozori (uključujući krovni prozor) će se automatski otvoriti kada se vrata otvore dugim pritiskom na ključ za otvaranje vrata; Dugo pritisnite ključ za zaključavanje vrata za automatsko zatvaranje prozora cijelog vozila. Pritisnite ključ za zaključavanje vrata dvaput neprekidno kako biste aktivirali protuprovalni alarmni uređaj dok zaključavate vrata;

Ako jedaljinski za garažna vratazaključavanje se dodaje kasnije, nema opsežne funkcije. Osim tipki za zaključavanje i otvaranje vrata, može se dodati još samo nekoliko tipki kako bi se ostvarile njihove dodatne funkcije, kao što je dodavanje tipki alarma, tipki za pražnjenje, tipki za daljinsko paljenje itd.