Kako kopirati daljinski upravljač za garažna vrata

- 2021-11-11-

Jer većinadaljinski za garažna vratakontroleri i prijemni dijelovi na tržištu su fiksnog koda i koda za učenje, što omogućuje korištenje jednostavne metode kopiranja - kopiranje daljinskim upravljačem za kopiranje, dok je za daljinski upravljač s kotrljajućim kodom i prijemni dio, poseban stroj za kopiranje ( kao što je remocon hcd900), a vrste uspješno kopiranih proizvoda također su ograničene. Općenito govoreći, proces kopiranja daljinskog upravljača za kopiranje podijeljen je u dva koraka. Prvi korak je brisanje koda za uklanjanje naučenog odnosa uparivanja. Drugi korak je kopiranje koda za učenje operacije kodiranja kroz jednostavnu operaciju. Konkretni koraci su sljedeći:

Korak 1( daljinski za garažna vrata)
Istovremeno pritisnite i držite dvije tipke B i C na vrhu daljinskog upravljača. U tom trenutku LED treperi i gasi se. Nakon otprilike 2 sekunde LED treperi, što pokazuje da je izvorni adresni kod obrisan. U tom trenutku kratko pritisnite sve tipke i LED dioda treperi i gasi se.

Korak 2(daljinski za garažna vrata)
Držite originalni daljinski upravljač i daljinski upravljač za učenje što je moguće bliže i pritisnite i držite tipku za kopiranje i tipku daljinskog upravljača za učenje. Općenito, potrebna je samo 1 sekunda da brzo treperi, što znači da je adresni kod ovog ključa uspješno naučen, a ostale tri tipke na daljinskom upravljaču rade na isti način.

Općenito govoreći, daljinski upravljač za samoučenje (daljinski upravljač za garažna vrata) može kopirati većinu daljinskih upravljača na tržištu